Marttailta vietettiin herkuttelun merkeissä. Halikon työpajaillassa opittuja juttuja opetettiin muillekin: Tuula näytti mallia, miten marsipaanista saa aikaan ruusun. Ritva ja Mirkku olivat leiponeet valmiiksi mustikkamuffinit ja vatkanneet kolmenlaista kuorrutetta: kermavaahto, sitruunatuorejuusto ja vaniljatuorejuusto. Lisäksi tarjolla oli strösseleitä, karkkirakeita ja kinuskikastiketta. Näistä jokainen rakensi mieleisensä kuppikakun.
Sivut
▼
21.5.2014
12.5.2014
Kutsu Marttailtaan 21.5.

Korjattua tietoa kesäretkestä 3.6.
Aiemmasta tiedosta poiketen emme Helsingin retkellä käy lounaalla ravintola Perhossa, koska meillä on niin iso ryhmä, ettemme mahdu heidän ravintolaansa toivomaamme aikaan. Sen sijaan pääsemme syömään hienoon ravintola Puroon, joka sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemassa Sähkötalossa.
Ilmoittautumiset retkelle su 25.5. mennessä Ritva Rännille, puh. 050 588 0765. Muutkin kuin jäsenet ovat tervetulleita.
Ilmoittautumiset retkelle su 25.5. mennessä Ritva Rännille, puh. 050 588 0765. Muutkin kuin jäsenet ovat tervetulleita.